În perioada octombrie – noiembrie 2017, SCHUBZ – Centrul de Educaţie pentru Dezvoltare Durabilă continuă proiectul naţional Să împărtăşim Bucuria Naturii, cu sprijinul Lidl România,  cu ateliere de formare în metoda de educaţie experienţială Flow Learning şi de prezentare a renumitei cărţi de educaţie pentru natură Sharing Nature în Târgu Mureş, Cluj Napoca, Sibiu, Braşov şi Bucureşti.

 

Atelierele vor fi susţinute de Greg Traymar, expert în educaţie de mediu şi trainer internaţional. El este director al Sharing Nature Worldwide, organizaţia înfiinţată ca urmare a viziunii lui Joseph Cornell şi a succesului deosebit al primei sale cărţi Sharing Nature with Children din 1979. Iată mesajul său pentru participanții din România.

Perioadele de desfășurare sunt: Târgu Mures 09.10.17, Cluj Napoca 10.10.17, Sibiu 12.10.17, Rașnov 14.10.17 și Bucuresti 16.10.2017.

Înscrierile se fac în perioada 20 septembrie – 05 octombrie accesând următoarele invitații: 

Invitatie de baza ateliere Sharing Nature_Sibiu.docx (2) (1) (1)

Invitatie de baza ateliere Sharing Nature_Tg Mures.docx (3) (1)

Invitatie ateliere Sharing Nature_engl_ Bucuresti.docx (2)

Invitatie de baza ateliere Sharing Nature_Cluj-Napoca.docx (1) (3) (1)

Invitatie de baza ateliere Sharing Nature_Rasnov.docx (4) (1) (1)

Deoarece există un număr limitat de locuri, selecţia aplicanţilor se va face în urma completării secţiunii despre motivaţie din formularul online.

Atelierele se vor desfăşura în limba engleză. Majoritatea activităţilor vor avea loc în natură, astfel încât este necesar un echipament adecvat.

Participarea la aceste ateliere este gratuită, costurile de susținere a atelierelor și de masă sunt asigurate de organizatori.

Centrul Schubz este susținut de Schaeffler România (www.schaeffler.ro)