Clasele 4-7 Locația – în interior și în aer liber
În cadrul unei excursii de o jumătate de zi, copiii vor experimenta peisajul specific și metodele interactive de prezentare din cadrul Centrului de Vizitare al Parcului Național Piatra Craiului de lângă Zărnești. Ei vor afla despre importanța ariilor naturale protejate de la angajații administrației parcului, se vor juca și vor învăța speciile și habitatele importante protejate în această zonă. Centrul de Vizitare folosește mijloace multi-media și tehnici moderne de interpretare a naturii care îi vor introduce pe copii în lumea plantelor, animalelor și comunităților umane din Piatra Craiului.

cooperation

summer-school-in-romania-30-5-4-6-2016_2016-06-02_09-58-44 schubz rasnov 7

Informații utile

SCHUBZ este un spațiu de învățare despre mediu dedicat copiilor, familiilor dar și pentru profesori, educatori și animatori din domeniul educației pentru mediu. Oferim informații pentru grupuri țintă din școli și universități din Romania, inclusiv seminarii de formare împreună cu partenerii noștri.

  • Durata programelor: 1,5 - 3 ore.
    Programele noastre se desfăşoară atât în natură cât şi în interior.
  • Programele care se desfășoară în natură: acestea au loc in pădure sau pe râurile din apropierea școlilor sau din apropierea Centrului Schubz. Întotdeauna avem o alternativă și putem organiza programe și în interior în caz de vreme nevaforabilă (la școală sau la Centrul Schubz).
  • Programele care se desfășoară în interior: acestea sunt organizate în școli sau la Centrul Schubz.
  • Toate programele pot fi adaptate nevoilor grupurilor și școlilor. Astfel, pe lângă oferta noastră, putem organiza programe de o jumătate de zi sau chiar excursii de o zi în natură. De asemenea, vă putem ajuta cu informatii legate de transport sau cazare în zona Râșnov.
    Vă rugăm să ne contactați pentru detalii.