O carte inspirationala pentru profesori, educatori, parinti si toti cei care isi doresc sa experimenteze invatarea in natura intr-un mod profund si foarte diferit.
🦋Este mai mult decat o colectie de jocuri de descoperire a naturii pe care o puteti avea mereu la indemana. In paginile cartii „Sa impartasim bucuria naturii” veti gasi si ghidare despre cum sa alegeti locul, momentul si jocul potrivit, despre cum sa treziti entuziasmul grupului, cum sa concentrati atentia, cum sa organizati experimentarea directa si metode creative de impartasire si reflectie.
🍀Activitatile sunt descrise clar si detaliat.
🧝‍♀️”Sa impartasim bucuria naturii” deschide o poarta si inspira pentru a creea, mai departe, propriile activitati, urmand structura acestei metode „flow learning”.
👍Cartea poate fi comandata de pe eMAG:
https://www.emag.ro/sa-impartasim-bucuria-naturii

Informații utile

SCHUBZ este un spațiu de învățare despre mediu dedicat copiilor, familiilor dar și pentru profesori, educatori și animatori din domeniul educației pentru mediu. Oferim informații pentru grupuri țintă din școli și universități din Romania, inclusiv seminarii de formare împreună cu partenerii noștri.

  • Durata programelor: 1,5 - 3 ore.
    Programele noastre se desfăşoară atât în natură cât şi în interior.
  • Programele care se desfășoară în natură: acestea au loc in pădure sau pe râurile din apropierea școlilor sau din apropierea Centrului Schubz. Întotdeauna avem o alternativă și putem organiza programe și în interior în caz de vreme nevaforabilă (la școală sau la Centrul Schubz).
  • Programele care se desfășoară în interior: acestea sunt organizate în școli sau la Centrul Schubz.
  • Toate programele pot fi adaptate nevoilor grupurilor și școlilor. Astfel, pe lângă oferta noastră, putem organiza programe de o jumătate de zi sau chiar excursii de o zi în natură. De asemenea, vă putem ajuta cu informatii legate de transport sau cazare în zona Râșnov.
    Vă rugăm să ne contactați pentru detalii.