Clasele: 5-7 Locația: în aer liber
Elevii merg într-o scurtă excursie de-a lungul cursului de apă cel mai apropiat de localitatea lor. Pe parcurs ei observă și discută despre rolul apei și calitatea acesteia. Lucrând și distrându-se în echipe, copiii descoperă mici viețuitoare acvatice și învață să determine calitatea apei pe baza prezenței sau absenței diferitelor specii. Ei vin în contact direct cu apa și conștientizează importanța ei pentru viața fiecăruia.

0222035_luneburg_20150517

Informații utile

SCHUBZ este un spațiu de învățare despre mediu dedicat copiilor, familiilor dar și pentru profesori, educatori și animatori din domeniul educației pentru mediu. Oferim informații pentru grupuri țintă din școli și universități din Romania, inclusiv seminarii de formare împreună cu partenerii noștri.

  • Durata programelor: 1,5 - 3 ore.
    Programele noastre se desfăşoară atât în natură cât şi în interior.
  • Programele care se desfășoară în natură: acestea au loc in pădure sau pe râurile din apropierea școlilor sau din apropierea Centrului Schubz. Întotdeauna avem o alternativă și putem organiza programe și în interior în caz de vreme nevaforabilă (la școală sau la Centrul Schubz).
  • Programele care se desfășoară în interior: acestea sunt organizate în școli sau la Centrul Schubz.
  • Toate programele pot fi adaptate nevoilor grupurilor și școlilor. Astfel, pe lângă oferta noastră, putem organiza programe de o jumătate de zi sau chiar excursii de o zi în natură. De asemenea, vă putem ajuta cu informatii legate de transport sau cazare în zona Râșnov.
    Vă rugăm să ne contactați pentru detalii.