Volumele Comics Didactic transformă lectura ȋn plăcere. Prin intermediul benzilor desenate, operele literare pot fi citite și ȋnţelese mai ușor de elevi. Personajele din operele literare pot deveni acum, la fel de ȋndrăgite și populare precum eroii de bandă desenată. Textele publicate ȋn benzile desenate respectă textele operelor literare abordate. Subiectele alese respectă programa școlară. Versiunea operei literare ȋntr-un rezumat ȋn bandă desenată poate fi integrată la orele de literatură (textul multimodal) sau orele de comunicare, pentru a stimula interesul elevilor pentru lectură. Comics Didactic propune ideea studierii acestor volume de bandă desenată, paralel cu versiunea clasică.

Volumele Comics Didactic pot fi intergrate ca manuale auxiliare pentru pregătirea elevilor ȋn vederea susţinerii testelor de evaluare naţională a, bacalaureatului la limba și literatura română sau la studiul textului multimodal. Format A4, full color. Concept Comics Didactic: Mihai I. Grăjdeanu (toate drepturile rezervate).

Volumul 1:

I.L. Caragiale – O scrisoare pierdută; Bubico

Grigore Alexandrescu – Câinele și cățelul

Volumul 2:

George Călinescu – Enigma Otiliei

Barbu Ştefănescu Delavrancea – Hagi Tudose

Informații utile

SCHUBZ este un spațiu de învățare despre mediu dedicat copiilor, familiilor dar și pentru profesori, educatori și animatori din domeniul educației pentru mediu. Oferim informații pentru grupuri țintă din școli și universități din Romania, inclusiv seminarii de formare împreună cu partenerii noștri.

  • Durata programelor: 1,5 - 3 ore.
    Programele noastre se desfăşoară atât în natură cât şi în interior.
  • Programele care se desfășoară în natură: acestea au loc in pădure sau pe râurile din apropierea școlilor sau din apropierea Centrului Schubz. Întotdeauna avem o alternativă și putem organiza programe și în interior în caz de vreme nevaforabilă (la școală sau la Centrul Schubz).
  • Programele care se desfășoară în interior: acestea sunt organizate în școli sau la Centrul Schubz.
  • Toate programele pot fi adaptate nevoilor grupurilor și școlilor. Astfel, pe lângă oferta noastră, putem organiza programe de o jumătate de zi sau chiar excursii de o zi în natură. De asemenea, vă putem ajuta cu informatii legate de transport sau cazare în zona Râșnov.
    Vă rugăm să ne contactați pentru detalii.