În perioada 16 – 23 iunie 2019, la Râșnov va avea loc Festivalul pentru copii JOCMANIA – ediția a X-a.

Vacanţa de vară vine cu o veste bună de la Râşnov. Astfel, începând din 16 iunie şi până pe 23 iunie, copiii mai mari şi mai mici vor avea aici o ofertă bogată de petrecere a timpului liber. Trupe de teatru de păpuşi, ateliere de lucru pentru cei mici, jocuri şi concursuri interactive sunt doar câteva dintre punctele agendei Festivalului pentru copii JOCMANIA 2019.

Râşnovul devine pentru 8 zile un loc de joacă creativă pentru copii şi părinţi deopotrivă. Pentru că jocul trebuie să fie esenţa copilăriei şi bucuria redescoperită a adulţilor. Festivalul Jocmania înseamnă ateliere creative de dimineaţa până seara, spectacole haioase de teatru de păpuşi, lumi incredibile în filme de animaţie, povesti istorice interpretate prin benzi desenate, jocuri şi… surprize de neuitat.

Evenimentele din cadrul Festivalului se vor desfăşura în mai multe locaţii: Promenada Sissi, Piaţa Unirii, Cinematograful Amza Pellea şi Centrul Schubz. Astfel, copiii vor putea participa la o serie de ateliere inedite, ce se vor desfăşura la Centrul Schubz, cum ar fi de caligrafie medievală, de restaurare ceramică, de creare benzi desenate sau de improvizaţie din hârtie. Mai multe detalii pe pagina noastră de fb https://www.facebook.com/schubz.rasnov/